dilluns, 9 de desembre del 2019

Reconeixement a la tasca dels encarregats d’empreses que insereixen treballadors d’Eina

El dijous 29 de novembre es va fer a les oficines de Sant Tomàs un acte de reconeixement a un grup de persones que tenen la funció d’encarregats en diferents empreses on treballen persones vinculades a Eina, el centre de formació i inserció laboral de l’entitat.

En la trobada, el president de Sant Tomàs, Toni Ramírez, i l’equip d’Eina van voler reconèixer la tasca que du a terme un grup de sis persones que són encarregats en empreses com Xocolating, que es dedica a elaborar productes de xocolata, Font Vergés, que dissenya i fabrica poms i tiradors per portes i mobles, Novatilu, que es dedica al mobiliari urbà i la il·luminació, Provetsa, que es dedica a la salut animal, i també personal de manteniment del Col·legi Escorial de Vic i de la cuina de l’escola bressol la Xarranca de Taradell.


La tasca d'aquests encarregats va més enllà de les seves funcions, i la seva implicació té un valor afegit en la inclusió d’aquestes persones, no només a l’empresa, sinó també a la comunitat. És per això que es va voler destacar i agrair la seva feina en una trobada on es van poder compartir les diferents experiències.

Actualment hi ha 105 persones d'Eina treballant en diferents empreses i en totes elles es compta almenys amb una persona de referència que és clau per a facilitar el procés d’inserció laboral i el seguiment posterior que facilita el manteniment del lloc de treball.