dijous, 29 de juny del 2017

“Les JONC a Tocar” apropa la música a les persones ateses a Sant Tomàs


Avui a les 12 h del migdia els alevins de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya i un grup de quinze persones ateses al Centre Riudeperes i al Centre Ocupacional de Sant Tomàs han participat en una audició conjunta al Teatre L’Atlàntida de Vic.


La iniciativa s’emmarca dins el projecte “Les JONC a Tocar”, impulsat per la Jove Orquestra Nacional de Catalunya i per la Direcció General de Joventut, i té per objectiu apropar la música simfònica i els instruments a les persones amb discapacitat intel·lectual.


Per tercer any consecutiu, la cita ha reunit a més de 100 persones entre persones ateses, professionals, familiars i voluntaris i ha permès no només gaudir d’una jornada musical diferent sinó que ha fet partícips de l’audició a quinze usuaris de l’entitat, els quals han pogut interpretar conjuntament amb l’orquestra alguna de les peces amb diversos instruments.


L’experiència ha estat molt enriquidora i des de Sant Tomàs estan molt agraïts de comptar amb col·laboracions com aquesta que apropen la música a les persones de l’entitat.