divendres, 2 de juny de 2017

Conveni de col·laboració entre Sant Tomàs i la Fundació Josep Comas Puigcercós

La signatura entre les dues entitats va tenir lloc ahir a les oficines centrals de Sant TomàsEl president de Sant Tomàs, Toni Ramírez, i el president de la Fundació Josep Comas Puigcercós, Alfred Verdaguer, van signar ahir un conveni de col·laboració amb motiu del 50è aniversari de Sant Tomàs. 

Amb aquesta signatura es vol establir un marc de col·laboració entre ambdues entitats per tal de complir amb els objectius principals d'aquestes i treballar pel desenvolupament de projectes que garanteixin un millor benestar per les persones amb discapacitat intel·lectual de la comarca d'Osona.

Més concretament, des de la Fundació Josep Comas s'oferiran revisions optomètriques i audiològiques als usuaris del Centre Ocupacional i dels serveis Residencial i d'Habitatge de Sant Tomàs, així com, el finançament de material tècnic i de suport per potenciar l'autonomia de les persones ateses principalment al Centre Riudeperes.

Alfred Verdaguer, president de la Fundació Josep Comas Puigcercós, i Toni Ramírez, president de Sant Tomàs

Per altra banda, la Fundació Josep Comas ha fet un donatiu a Sant Tomàs de 1.000 € i ha iniciat una campanya de captació de fons amb la venda dels moneders commemoratius del 50è aniversari de l'entitat a diferents establiments que ajudaran a finançar els actes del cinquantenari.

La signatura d’aquest conveni ha formalitzat una col·laboració que es portava a terme des de ja fa uns anys.

La Fundació Josep Comas és una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu atendre i facilitar gratuïtament a totes les persones possibles mancades de recursos en els sectors de l'òptica, l'ortopèdia i l'audiologia.