dimarts, 20 de juny del 2017

Assemblea de Sant Tomàs el 29 de juny a Vic

El dijous 29 de juny de 2017 se celebrarà a la Sala d’Actes de la Fundació Antiga Caixa Manlleu de Vic (Rambla Hospital, 11) l’Assemblea General de Socis 2017 de l’Associació Sant Tomàs-PARMO, en convocatòria Ordinària i Extraordinària.

A les 19.30 hores s’iniciarà l’acreditació dels socis amb dret a vot (actius i col·laboradors), i a les 20 hores començarà l’Assemblea amb l'informe del president, la informació relativa al 2016, la presentació del pressupost per al 2017, informació sobre la constitució de la Fundació Sant Tomàs i la votació de la proposta de modificació de dos articles dels estatuts de l’Associació per adaptar-los als estatuts de la Fundació. A més, els socis actius familiars o tutors de les persones ateses pel del CDIAP Tris Tras (que inclou Espai Viu) elegiran el representant  del seu servei  a la Junta Directiva de Sant Tomàs. Els representants dels familiars o tutors de les persones ateses per la resta de serveis es mantenen en el càrrec, ja que no s’ha exhaurit el termini pel qual foren escollits.

Al final de l’Assemblea, s’oferirà un refrigeri servit per La Cuina de Sant Tomàs.

En l'apartat de Participació de socis del web de Sant Tomàs es pot consultar tota la documentació de l'Assemblea i en aquest enllaç es pot llegir la Memòria d'activitats 2016 de Sant Tomàs.

Agraïm a tots els socis i sòcies el suport a l'entitat, i en especial en aquest any del nostre 50è aniversari. Us esperem a l'Assemblea!