dijous, 22 de juny del 2017

Gran festa de final de curs i de celebració dels 10 anys de l’Estel a Vic

El dissabte 17 de juny a les 17 h va començar la festa de final de curs de l’escola l’Estel, enguany es va aprofitar per celebrar també el 10è aniversari de l’escola a Vic per fer una festa més sonada.

La jornada, oberta a tothom, va concentrar més de 250 persones; 191 de les quals es van quedar al sopar de celebració.


La festa va començar amb una cercavila amb els bastoners de l’Esbart Sant Genís de Taradell i va seguir amb l’actuació de Pelat i Pelut, que estan fent una gira local a punt de començar una gira arreu del món.


A les 20 h va tenir lloc un emotiu lliurament de diplomes als alumnes que aquest curs deixaran l’escola i seguidament van tenir lloc els parlaments. Toni Ramírez, president de Sant Tomàs, va destacar l’ajuda que rebem de l’Ajuntament de Vic i va felicitar en Josep Font, exdirector del centre, jubilat fa uns mesos, pel premi d’Osonenc de l’Any rebut recentment; paraules que van rebre un fort aplaudiment. Antoni Llamas, president de l’AMPA, va animar a les famílies a participar de les activitats de l’AMPA i de l’escola. Josep Font, exdirector del centre, va recordar els 10 anys de l’Estel a Vic. I Teresa Izern, actual directora de l’Estel, va recordar el pas de Riudeperes a Vic i va mostrar la seva satisfacció per l’acte de celebració.


La festa va continuar amb un magnífic sorteig, amb extraordinaris premis. Tot seguit es va explicar públicament el projecte de grups de lleure de l’Estel i va començar el sopar, que va amenitzar la cantant Ariana Abecasis.

La festa va acabar amb un Talent Show amb representacions artístiques d’alumnat de l’escola.

Moltes gràcies a tots els que ens vau acompanyar en aquest dia tan especial!