dilluns, 11 de maig del 2015

Atès a casa com si fos a l’hospital, article d’avui al diari Ara dedicat al model integrat de serveis socials i sanitaris, que agafa com a exemple pioner i de bones pràctiques el Centre Riudeperes de l’Associació Sant Tomàs




“Si per a qualsevol persona anar d’urgències a l’hospital és un enrenou, per al Joan és un daltabaix afegit”. En Joan és una persona atesa al centre Riudeperes i que, el diari ha agafat a tall d’exemple per explicar d’una manera més pròxima, el model integrat de serveis socials i sanitaris que ha permès reduir els ingressos hospitalaris i potenciar les atencions domiciliàries al Centre Riudeperes.

L’Ara també remarca que al centre s’ha fet un pla individualitzat per a cada persona -quins medicaments pren, qui el cuida o quines preferències d’atenció té- acordat entre els professionals, la família i la persona, si és possible. Informació que està disponible en la història clínica compartida, cosa que permet oferir la millor atenció a qualsevol hora i qualsevol dia de l’any.

Us convidem a llegir-lo aquí!