dissabte, 17 de juliol del 2021

Oriol Peiris i Helena Mercader guanyen la vuitena edició de La Somnàmbula

Oriol Peiris i Helena Mercader s'han proclamat guanyadors de la vuitena edició de la cursa solidària La Somnàmbula organitzada des de Sant Tomàs.

Podi categoria masculina

Peiris del Club Natació Vic ETB s’ha imposat en la categoria masculina amb un temps de 35 minuts i 29 segons. En la categoria femenina Mercader del Rarunning Team s’ha proclamat guanyadora amb un temps de 38 minuts i 53 segons.

Podi categoria femenina

Els segons i tercers classificats en la categoria masculina han estat Jordi Romero, segon amb un temps de 36 minuts, i Jordi Pujol, tercer amb un temps de 36 minuts i 15 segons. I en la categoria femenina Carla López ha estat la segona classificada amb un temps de 42 minuts i 48 segons i Clàudia Ausió la tercera amb un temps de 44 minuts i 11 segons.




Enguany la competició s’ha celebrat al Passeig del Ter de Roda de Ter i ha comptat amb la participació de més de 370 esportistes.



Els premis han estat lliurats pel president de Sant Tomàs, Joan Casany, l'alcalde de les Masies de Roda, Jordi Vistós i el regidor d’esports de Roda de Ter, Toni Mas.

Els premis han estat un trofeu, un val regal per una cistella de fruita i verdura ecològica de La Tavella i material esportiu de la marca Buff.

Els beneficis de la prova es destinaran a equipar el nou Centre Ocupacional de Sant Hipòlit de Voltregà.

La vuitena edició ha comptat amb la col·laboració del grup de batucada de Torelló Valltucada i amb més de 80 persones voluntàries que gràcies a un gran treball en equip han fet possible, un any més, que aquesta cita esportiva de la comarca hagi estat tot un èxit.