divendres, 17 de juliol del 2020

Sant Tomàs agraeix a Novatilu i Benito Urban, propietat de la família Carandell, el donatiu d’una gran quantitat de material de protecció pel coronavirus

En una trobada que han mantingut avui a les oficines de Benito Urban a Vic, el president de Sant Tomàs, Toni Ramírez, ha agraït formalment a Andrea Carandell, CEO de Novatilu i Benito, el donatiu que va fer la seva empresa d’una gran quantitat de material de protecció pel coronavirus, que va fer possible poder seguir atenent en condicions de seguretat les persones dels serveis residencials i d’habitatge de l’entitat, i li ha lliurat com a agraïment un obsequi de productes de l’obrador de xocolata de Sant Tomàs.


A l’inici de la pandèmia, Sant Tomàs va haver de fer una crida pública per aconseguir material de protecció per poder garantir la seguretat tant dels professionals com de les persones ateses. Fins que no va arribar material de l’administració, van ser molts els donatius de material de particulars, grups, institucions i empreses de la comarca, a qui hem agraït molt la seva ajuda. Entre aquests donatius, cal destacar el de Novatilu i Benito Urban, com dels més importants, amb més de 10.000 mascaretes, 2.000 bates, 4.000 guants i 200 ulleres. 

El president de Sant Tomàs ha volgut agrair personalment a la família Carandell aquesta iniciativa tan bonica, solidària i compromesa en uns moments tan difícils com els que hem viscut, ja que va fer possible seguir atenent amb totes les garanties de seguretat les persones de l’entitat.