dimarts, 26 de novembre del 2019

Sant Tomàs contracta set joves en el marc del programa de Garantia Juvenil

El 31 d’octubre van començar a treballar a Sant Tomàs set persones joves en el marc del programa de Garantia Juvenil, amb la finalitat de facilitar-los l’exercici pràctic dels coneixements adquirits en la formació rebuda.

Aquestes joves estaran treballant durant 6 mesos a jornada completa en diferents serveis. En concret, a l’escola l’Estel s’ha incorporat una educadora; al centre de formació i inserció laboral Eina ha començat a treballar una tècnica de formació i inserció; al servei de lleure i esport Club CAR s’ha incorporat una monitora de lleure; al departament de Recursos Humans ha començat a treballar una tècnica; al Centre Ocupacional, concretament ubicada al Centre Cívic Santa Anna de Vic, s’ha incorporat una educadora auxiliar, i a Tac Osona s’ha incorporat una tècnica de producció i una psicòloga d’USAP.

Sis de les set noves incorporacions

El programa de Garantia Juvenil té l’objectiu d’incentivar la contractació laboral en pràctiques de persones joves que no treballen ni estudien, i compta amb el cofinançament del Servei d'Ocupació de Catalunya de la Generalitat i el Fons Social Europeu, que es fan càrrec dels sous de les persones contractades.