dijous, 19 de setembre del 2019

El 29 de setembre es farà la segona edició de la Xarxa de Sant Tomàs


El diumenge 29 de setembre tindrà lloc la segona edició de la Xarxa de Sant Tomàs, espai de trobada de totes les persones que formem Sant Tomàs, per compartir projectes i experiències. La trobada es farà de 10 a 13 hores a la finca de Sant Tomàs de Riudeperes, a Calldetenes.


Aquest acte està impulsat per la comissió d’atenció a les famílies de Sant Tomàs i el Servei d'Atenció a les Famílies i Demandes (SAFD), i hi estan convocades totes les persones ateses, les seves famílies, professionals, persones voluntàries, col·laboradors ... tothom vinculat a la nostra entitat. La primera edició es va fer el setembre de l'any passat i va comptar amb la participació de més de 180 persones.


La Xarxa 2019 començarà amb activitats a l'aire lliure, en què es presentaran diferents projectes de Sant Tomàs relacionats amb animals i natura, en diferents punts de la finca. Comptaran amb la col·laboració de: Associació Humanimàlia, ADEFFA Camadoca i Millora Canis.

En paral·lel, hi haurà passejades amb carro de cavalls per gentilesa dels Tonis de Taradell, i hi haurà esmorzar amb coca i xocolata de l'obrador de Sant Tomàs per a tothom. En cas de pluja, les activitats a l'exterior quedaran anul·lades.

A partir de les 12 hores la Xarxa continuarà a la Sala Polivalent del Centre Ocupacional, amb la presentació dels grups d'Autogestors de Sant Tomàs, per conèixer què són i què fan. Tot seguit es farà la presentació del projecte de gestió compartida del Centre Cívic Santa Anna de Vic, que està en funcionament aviat farà un any. Comptarem amb la col·laboració de diferents entitats com Banc del temps de Vic i Joguines sense frontereres i Labors "Les Abelles".

En acabar hi haurà un refrigeri servit per la Cuina de Sant Tomàs.

Veniu a passar una bona estona i fer xarxa, us hi esperem!