dijous, 20 de juny del 2019

Les voluntàries europees d'aquest curs acaben la seva estada a Sant Tomàs

Les 4 voluntàries europees que han estat col·laborant aquest curs amb Sant Tomàs han acabat la seva estada de 10 mesos. Des del setembre han desenvolupat la seva tasca en diferents serveis de l’entitat: el Centre Ocupacional, el Centre Riudeperes, l’escola l’Estel i el servei de lleure i esport Club CAR.

Aquesta setmana s’ha fet a les oficines centrals de Sant Tomàs un comiat a les voluntàries, en què el president de l’entitat, Toni Ramírez, el director general, Ricard Aceves, i la directora de l’Àrea laboral de les persones, Tina Gonzàlez, els han agraït i reconegut la seva feina a l’entitat. 


Les voluntàries, d’edats compreses entre els 24 i els 29 anys i procedents de Croàcia, Itàlia, Polònia i Turquia, tenen formació en els àmbits de l’educació social, la infermeria o el dret, i comparteixen la sensibilitat cap als temes socials i cap al sector de la discapacitat intel·lectual.

Aquesta estada ha estat una oportunitat per elles per aconseguir experiència professional en aquest sector i també per créixer personalment.

L’objectiu d’aquest projecte és proporcionar als voluntaris una experiència formativa de caràcter pràctic en l’àmbit de les discapacitat intel·lectual, i al mateix temps, que en la nostra entitat els diferents serveis i els seus usuaris comptessin amb el suport diari de persones joves de diversos perfils professionals i culturals.

L’estada està subvencionada pel projecte europeu d’Activitats de Voluntariat Internacional Erasmus+, i és el segon any que Sant Tomàs s’hi ha acollit.