dilluns, 25 de març del 2019

Reivindiquem els nostres drets!


Aquest dissabte, dia 30 de març, entre les 10.30 i les 13 hores, hi haurà una mobilització a la plaça Catalunya de Barcelona convocada per la Federació Dincat amb l’objectiu d’exigir oportunitats per les persones amb discapacitat intel·lectual en tots els àmbits: escola, treball, habitatge, serveis a les persones i lleure. En acostar-se el període electoral és necessari que es tinguin en compte les necessitats del nostre col·lectiu a l’hora de dissenyar les polítiques públiques.


Esperem que les persones usuàries dels nostres diferents serveis i les seves famílies hi puguin acudir per reclamar transversalment els drets de les persones amb discapacitat.

A més, us informem que el dijous 11 d’abril es tornarà a organitzar una mobilització a Barcelona per part de l’AEES Dincat per exigir, en aquest cas, una millora urgent del finançament de les nostres entitats, tant dels Centres Especials de Treball com dels mòduls i tarifes dels serveis assistencials. És una situació greu que requereix respostes polítiques urgents.

Són dos actes amb finalitats diferents però complementaris, i esperem que siguin molt exitosos.