dimecres, 27 de març del 2019

L’Estel presenta a la Universitat de Vic un projecte sobre el refugi dins del programa d’Art i Escola 08

El 20 de març passat els alumnes de primària II de l’escola l’Estel de Sant Tomàs van presentar a l’Aula Magna de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya el projecte d’Art i Escola 08, sobre el tema del refugi.

Art i Escola és un programa que té com a fita promoure i posar en valor la presència de l’art a les escoles, i està impulsat pel Centre de Recursos Pedagògics (CRP) d'Osona i l’ACVic Centre d'Arts Contemporànies de Vic.

Juntament amb altres escoles de la comarca, en la sessió l’Estel va presentar el treball fet durant el segon trimestre a les hores de visual i plàstica i d’educació física.

Els alumnes han jugat amb molts refugis diferents (caixes de cartró, iglús, coves de la roba....) però al final el que sempre buscaven era la mirada de les mestres, les seves abraçades, somriures... El cos de les mestres és el seu refugi, amb la seva presència estan en un lloc on se senten tranquils i bé... És un refugi que no té parets però que ens acull, ens protegeix: el cos, el nostre refugi.