dimarts, 19 de març del 2019

Els participants del projecte Som-hi visiten el Col·legi PIVE de Tona


El dilluns 18 de març, els participants del grup dels “Espavilats” del projecte Som-hi, van visitar el Col·legi PIVE de Tona. El motiu de la visita era celebrar l’aniversari d’un dels participants del projecte i exalumne de l’escola. 


El grup de Som-hi va ser molt ben rebut i atès per l’equip directiu, amb el director Albert De Castellarnau al capdavant, i per la resta de personal de l’escola, qui molt amablement havia preparat una visita guiada per tot l’edifici. L’amfitrió del grup va poder explicar i mostrar als companys tots els espais del centre que ell utilitzava durant la seva etapa escolar. D’altra banda, també va poder reviure molts dels bons records que guarda de la seva escola, “la seva segona casa”, tal com diu ell. 


Després de la visita guiada a l’escola va arribar el moment de berenar. L’amfitrió va portar el menjar: magdalenes i xocolata de Sant Tomàs per a tothom! Aquest berenar tan bo va servir per donar a conèixer els productes elaborats a Sant Tomàs. El director de l’escola s’hi va mostrar molt interessat i va apreciar la qualitat dels productes, que és molt elevada.



En els moments de conversa distesa també es va presentar el projecte Som-hi, pel qual es van rebre moltes felicitacions. 

Estem molt agraïts per la bona acollida, el bon tracte rebut en tot moment i els obsequis que van rebre cadascun dels participants. Gràcies per donar-nos la oportunitat de reviure vivències i viure’n de noves amb la finalitat de millorar el benestar emocional dels nostres participants.