dimecres, 20 de febrer del 2019

Sant Tomàs acull dues de les xerrades de la 12a Escola de pares i mares de Vic

El 6 i 18 de març Sant Tomàs acollirà dues de les xerrades organitzades dins el cicle "Tens el factor Q?" impulsat per l'Escola de pares i mares de les escoles de Vic.

El CDIAP Tris Tras de l'entitat ha organitzat la xerrada "Moure's és vida! La importància del moviment i el desenvolupament dels 0 als 6 anys" que tindrà lloc el dimecres 6 de març de 2019 al mateix centre i anirà a càrrec de Sònia Cugat, fisioterapeuta, psicomotrista i professora del mètode Feldenkrais. En la qual es parlarà del moviment en els primers anys de vida dels infants com a factor clau pel desenvolupament psicomotiu. Així com, coneixerem com rodar, gatejar, saltar, enfilar-se, caure, riure, frustrar-se, etc. són experiències íntimament relacionades amb la seguretat i l’autoestima.


Per altra banda, l'escola l'Estel de Sant Tomàs acollirà la xerrada "La inclusió: factor de salut social" que tindrà lloc el dilluns 18 de març a les 20.30 h a la mateixa escola i anirà a càrrec d'Eduardo Brignani, psicòleg i formador amb més de 25 anys d'experiència treballant amb grups de familiars i de persones amb discapacitat. El qual ens explicarà com l’escola inclusiva és un àmbit privilegiat per aconseguir una bona salut integral per a les famílies i la societat.


Les jornades, enguany enfocades a la salut, agrupen un total de 30 propostes gratuïtes obertes a tothom, però adreçades principalment a pares i mares amb infants o adolescents en etapa educativa. 


Podeu consultar el programa aquí


Xerrada "Moure's és vida! La importància del moviment i el desenvolupament dels 0 als 6 anys"
Ponent: Sònia Cugat. Fisioterapeuta, psicomotricista i professora del mètode Feldenkrais.
Dia: Dimecres 6 de març
Hora: 20.00 h. 
Lloc: CDIAP Tris Tras. (C. Sot dels Pradals, 5)

Xerrada "La inclusió: factor de salut social" 
Ponent: Eduardo Brignani. Psicòleg, formador.
Dia: Dilluns 18 de març
Hora: 20.30 h
Lloc: Escola l'Estel (C. Jaume I el Conqueridor, 19)