dimecres, 18 de juliol del 2018

Tac Osona porta a terme un programa de formació laboral per joves amb discapacitat intel·lectual en col·laboració amb la Fundació ONCE

Aquest 2018 s’ha dut a terme un programa de formació i orientació laboral adreçat a persones joves amb discapacitat intel·lectual a través del qual l’empresa social de Sant Tomàs, Tac Osona, ha pogut formar un grup de 5 joves menors de 30 anys, inscrits al Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Els alumnes han participat en sessions grupals per adquirir les competències tècniques i transversals de les seccions del Centre Especial de Treball de neteja, cuina, serveis industrials i jardineria. Un cop finalitzats els continguts teòrics, els joves participants han pogut fer una estada de pràctiques en una de les seccions de Tac Osona.

Aquesta formació ha estat possible gràcies al programa “Uno a Uno” de la Fundació ONCE, en el marc de la convocatòria d’ajuts econòmics a projectes per reforçar l’ocupabilitat de persones joves amb discapacitat intel·lectual. Aquest programa està cofinançat pel Fons Social Europeu en el context de la iniciativa de Garantia Juvenil.