divendres, 15 de juny del 2018

Els alumnes d’Eina assisteixen a una xerrada per aprendre a trobar feina a través d’una ETT

El dimarts 12 de juny passat la cap de la Delegació de Vic de l’empresa Crea Empleo ETT, Carme Bautista, va fer una xerrada formativa per als alumnes dels cursos de formació laboral del servei Eina de Sant Tomàs. En concret, en aquesta sessió hi varen participar alumnes de Formació laboral bàsica 1 i 2 , FOAP recepcionista i manipulats i també el Grup d’Orientació del projecte SIOAS.


Carme Bautista va explicar als alumnes com es pot accedir al mercat laboral a través d’una empresa de treball temporal (ETT), que pot ser la porta d’entrada a una empresa on la persona treballadora hi pugui desenvolupar la seva carrera professional.

Els alumnes d’Eina van aprendre que per posar-se en contacte amb una ETT ho poden fer a través de la seva pàgina web o fent servir les dues plataformes: Classificats.net i La planaweb.com.

Carme Bautista va explicar als alumnes els aspectes més importants que cal tenir en compte a l’hora de redactar un currículum i els elements que es valoren més en l’entrevista de selecció, així com els tipus de contractes que hi ha i també va respondre les preguntes que els alumnes li van anar fent.

Bautista va insistir en què avui dia l’actitud i la implicació en la feina són els dos aspectes més importants per trobar i conservar una feina.

Al final de la sessió, es va destacar que un dels alumnes d’Eina, l’Òscar, també assistent a la xerrada, començava a treballar l’endemà després d’haver superat el procés de selecció a l’ETT.

Com a agraïment per la seva intervenció, una de les alumnes li va entregar a la Carme un petit obsequi fet pels alumnes del curs de manipulats.