dimarts, 29 de setembre del 2015

Prova les patates ecològiques dels horts de Sant Tomàs! Estan Boníssimes!


Ja tenim aquí les patates!  

Un any més Els Horts de Sant Tomàs han tingut una bona collita de patates ecològiques. T'animem a tastar-les! 

Sac de 10Kg              15€                  

Sac de 25kg              25€
                 
És conegut que la patata és el tubercle per excel·lència i el més cultivat arreu del món. Ens aporta majoritàriament aigua, hidrats de carboni en forma de midó, pocs greixos i poca proteïna, però d’alta qualitat. També conté potassi, vitamina C i niacina, però després de la cocció moltes d'aquestes vitamines es perden. És un dels aliments bàsics en la nostra alimentació i un dels quals té més opcions culinàries: bullida, fregida, al caliu, feta puré, combinada amb peix, verdures, carn, ous, bolets, etc.

Les patates ecològiques són conreades sense herbicides, pesticides ni cap producte químic de síntesi. Només s’utilitzen adobs orgànics i minerals naturals i es limita la fertilització de nitrogen, així com tampoc estan autoritzades les varietats transgèniques. La collita de la patata té lloc en funció de la varietat i de la zona de producció. La patata és un producte de llarga conservació si es manté en un lloc fresc.

La patata de Sant Tomàs compta amb el certificat CCPAE. Podeu consultar les característiques d'aquest tipus de conreus a la pàgina web del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica , l'estament encarregat de controlar i certificar aquest producte a Catalunya.

Si vols tastar les patates dels Horts de Sant Tomàs pots fer la teva comanda al telèfon 93 889 38 02 o al correu: hortssanttomas@tacosona.cat