divendres, 10 d’abril del 2015

VicVerd celebra la seva calçotada anual



Avui al migdia s'ha celebrat a Sant Tomàs la calçotada que cada any organitza VicVerd i que aplega més de 90 persones que treballen a l’empresa mixta, a banda de membres la Secció de Jardineria i Mobiliari Urbà de la Fundació Privada Tac Osona.

La trobada ha comptat amb la presència de l’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal que ha aprofitat per felicitar-se del funcionament del centre especial de treball (VicVerd) constituït per l’Associació Sant Tomàs-PARMO, l’Ajuntament de Vic i Recollida i Reciclatge el juny de 2010. L’alcalde ha estat acompanyat també, en representació de l’Ajuntament de Vic, per la 1a tinenta d’alcalde, Anna Erra i el regidor de Serveis, Toni Serrat i per part de Sant Tomàs hi ha assistit el president, Toni Ramirez; el gerent, Ricard Acebes i el director del TacOsona, Ricard Gorgals.

VicVerd té com a finalitat crear llocs de treball estables, ajustats a la realitat del mercat i orientats a la integració social de les persones amb discapacitat. Aquest objectiu es porta a terme a través dels serveis de jardineria, manteniments d’espais verds, jardins, parcs, espais forestals i arbrats públics i recollida de materials (vidre, cartró i andròmines) en el terme municipal de la ciutat.

Durant el dinar s’han servit un total de 2.000 calçots ecològics que són cultivats a la mateixa Finca de Sant Tomàs i que tenen el certificat pel Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE).