dimecres, 29 d’abril del 2015

Representants del projecte Companys de Suport participen a la Jornada "Construimos Mundo. Por qué los otros sí y nosotros no?" que va tenir lloc a Madrid





El passat dimarts 21 d’abril la Mercè Cunill i la Ivana Vilademunt, com a representants del projecte Companys de Suport de l'Associació Sant Tomàs,  van anar conjuntament amb representants d’altres entitats de Catalunya  i amb DINCAT,  a Madrid  a la Jornada “Construimos Mundo. Por qué los otros sí y nosotros no?”.  

Aquesta jornada tenia com a objectiu conèixer experiències d’autorepresentació de persones amb discapacitat intel·lectual d’altres països, conèixer experiències d’autorepresentació d’altres col·lectius en risc d’exclusió de l’Estat Espanyol i conèixer què és EPSA (European Platform of Self-Advocates)  i el paper que tenen en la reivindicació dels drets de les persones amb discapacitat a Europa.  

La finalitat d’aquesta trobada és que a partir d’ara s’iniciï un procés de treball per conèixer o crear micro projectes sobre auto-representació i participació comunitària de les persones amb discapacitat intel·lectual a nivell de l’estat Espanyol. Tots aquests projectes es presentaran en el Congrés Europeu EPSA “Hear our Voices 2015” que tindrà lloc també a Madrid durant el mes d’octubre.