dilluns, 23 de març del 2015

Nou curs d'auxiliar d'explotacions porcines de recria i enceball a Eina





Durant el mes de febrer Eina ha iniciat el curs d’Auxiliar d'explotacions porcines de recria i enceball, amb la col·laboració del Punt de Formació Incorpora. La formació durarà fins a mitjans de maig i compta amb la participació d’una quinzena d'alumnes. 

Durant el curs els participants podran obtenir el certificat de Benestar Animal, i es formaran en la producció de porcs de recria i enceball: manteniment i maneig de les maquinàries i equips en explotacions ramaderes, seguretat i higiene en el treball i prevenció de riscos laborals.  També hi ha un bloc a on es treballen les competències a nivell individual com l’autoconeixement, la comunicació, l'adaptabilitat i el treball en equip.

Com una activitat més del curs, la setmana passada es va fer una visita a les instal·lacions de la granja Mas Torremagra a Malla, on dos dels treballadors en Francesc i en Bernat van explicar tot el procés en una granja de porcs de cicle tancat.

Finalment, per complementar el curs els participants també faran pràctiques en empreses col·laboradores per tal d'iniciar-se en aquesta feina en una granja.