dimecres, 14 de gener del 2015

La lleva del 54 fa un donatiu a l'Associació Sant Tomàs



La “lleva del 54” fa un donatiu de 1.300 € a l’Associació Sant Tomàs. Els diners procedeixen de les activitats que la lleva ha organitzat durant anys amb els companys que l’any 1954 van fer el servei militar a diferents llocs de l’estat espanyol.  

Una lleva és el nombre de reclutes cridats a files del servei militar cada any. Una part dels que van ser cridats el 1954 de la comarca d’Osona van decidir organitzar trobades i activitats per anar-se retrobant al llarg dels anys. La lleva del 54 va aconseguir aplegar fins a 200 persones, fins i tot provinents de diferents punts de Catalunya.  L’objectiu era intercanviar vivències i passar una bona estona.

En els darrers anys però la lleva ha deixat d’organitzar activitats, així que amb el romanent de diners sobrant, han decidit fer un donatiu a l’Associació Sant Tomàs. Han considerat que la missió que porta a terme l’entitat amb les persones amb discapacitat intel·lectual a la comarca d’Osona és molt important.

L’Associació Sant Tomàs n’està molt agraïda i informa que destinarà els 1.300 € al sosteniment de l’activitat ordinària de l’entitat.