dilluns, 28 d’octubre del 2013

24 voluntaris assisteixen al pla de formació de voluntariat que organitza Dincat i Sant Tomàs






Aquest dissabte 26 d’octubre, a la sala d’actes del Centre Ocupacional situat a ctra. de Folgueroles de Calldetenes, ha tingut lloc un pla de formació d’iniciació al voluntariat en el sector de les persones amb discapacitat intel·lectual.

24 persones han assistit aquest matí a la formació de voluntariat organitzat per Sant Tomàs i Dincat. Compartir experiències enriquidores i conèixer més aquesta figura tant important han permès que hagi estat un matí molt interessant per a tots.

L’Associació Sant Tomàs juntament amb Dincat és el 2n any que ofereix aquesta formació a voluntaris o futurs voluntaris. La jornada ha permès assolir les competències necessàries per iniciar-se en l’exercici del voluntariat en el sector de les persones amb discapacitat intel·lectual a més de conèixer i saber què representa el voluntariat dins del sector de les persones amb DID, reflexionar sobre el sentit de l’acció voluntària i crear xarxa entre els voluntaris de Sant Tomàs.

Els continguts de la jornada han estat impartits per Noemí Cortés (formadora programa voluntariat i col·laboradora de Dincat) i per José Miguel Almansa (educador social i col·laborador Feaps).