dimecres, 9 d’octubre del 2013

Gràcies família Manchón, per fer que haguem pogut gaudir del projecte autogestors!





Autogestors és el projecte guanyador de la primera edició del Premi Toni Manchón, que va tenir lloc l’any passat. Gràcies als 1.500 € que la família Manchón va atorgar per el premi, durant tot aquest any, un grup de 10 persones amb una persona de suport que els ha acompanyat, han pogut trobar-se per parlar, tractar i desenvolupar temes del seu interès.

Enguany, després d’un any, han volgut agrair a la família la seva col·laboració en aquest projecte. Aquí en teniu més detalls explicats per ells mateixos.

Fa uns dies ens vam trobar al Punt Jove de Vic, que és el nou punt de trobada del grup d’autogestors, amb la família Manchón.

Primer ens vam presentar tots els components del grup, i després la germana i la mare d’en Toni Manchón ens van explicar la historia d’en Toni i per què van decidir fer aquest premi. Ens van demanar que els hi expliquéssim en què consistia el grup d’autogestors i vam tenir l’oportunitat d’expressar el nostre agraïment.

Finalment, la Laura Puntí, companya del grup, va lliurar l’obsequi a la família que havíem fet entre tots i totes.

Va ser una trobada molt emotiva i cordial que ens va servir per a que ens coneguessin i també per a que nosaltres les coneguéssim a elles.