dilluns, 26 de setembre del 2011

VINE AL DINAR DE TANCAMENT DEL 40È ANIVERSARI DEL CAR!




El proper diumenge 6 de novembre, a 2/4 de dues del migdia, al restaurant el Morter de Manlleu tindrà lloc el dinar de tancament del 40è aniversari del Club Car.

Aquest ha estat un any ple de celebracions per commemorar l’aniversari del CAR. Els actes es varen iniciar amb una cercavila. També s'ha comptat amb un concert solidari, dues obres de teatre, una exposició fotogràfica itinerant i  properament el concert benèfic a l’Atlàntida amb l’Escolania de Montserrat.

Amb tots aquests actes el Club ha pogut commemorar de la millor manera amb la companyia dels seus: col·laboradors, voluntaris, usuaris, monitors, famílies, treballadors... .

Aquest dinar vol ser l’acte de tancament, on tant els que hi ha col·laborat com els que encara ho estan fent es puguin reunir al voltant d’una taula per recordar, reviure i explicar les experiències viscudes. Així que si t’agrada el Club Car i tens ganes de passar una bona estona, t’esperem! Pots venir acompanyat de qui vulguis i també pots fer córrer la veu per qui no ho sàpiga!

Vine el proper diumenge 6 de novembre al restaurant el Morter de Manlleu a 2/4 de dues del migdia. IMPORTANT: Venda de tiquets a les oficines del Club CAR, fins el 21 d’Octubre.
Preu 22.50€