dijous, 17 de març del 2011

LA BIBLIOTECA JOAN TRIADÚ DE VIC COL·LABORA AMB L'ASSOCIACIÓ SANT TOMÀS



La biblioteca Joan Triadú de Vic, des del mes de febrer i fins al mes de juny, ofereix de forma gratuïta el 1r Club de Lectura en veu alta, a l’Associació Sant Tomàs.

Aquest club està integrat per treballadors inserits pel servei de formació i inserció laboral Eina i treballadors del centre especial de treball Tac-Osona. Un total de 20 persones, 2 grups de 10, es troben els dimarts al matí o els dijous a la tarda per llegir en veu alta, comentar el llibre de forma conjunta, i compartir idees, pensaments i experiències.

Aquesta activitat permetrà facilitar la comprensió ja que s’utilitzaran llibres i material de lectura fàcil que segueixin els seus principis, permetent d’aquesta manera, gaudir de la lectura sense entrebancs i aprofitar-la com a font inesgotable d’aprenentatge, emoció, diversió i coneixement.

El Club de lectura en veu alta es realitza en un espai de la Biblioteca Joan Triadú i compta amb el recolzament d’un treballador de la mateixa biblioteca qui és el responsable de portar els grups i, dues treballadores d’Eina i Tac-Osona que també en fan un suport.