divendres, 1 d’octubre del 2010

TAC-OSONA REP UN DELS PREMIS CAM INTEGRA 2010

El dimecres 22 de setembre a la seu de la Conselleria d’Acció Social i Ciutadania, Tac-Osona va rebre un dels premis CAM INTEGRA pel projecte “Mejora ergonómica en la sección de servicios industriales del CEE”. El responsable de recollir el premi, consistent en un guardó i una aportació econòmica de 6500€ destinada l'execució del projecte, va ser el cap de producció de serveis industrials Toni López.

Amb aquest projecte, Tac Osona planteja durant el 2010 i 2011 una millora de les condicions ergonòmiques i de salut laboral a la secció de serveis industrials del Centre Especial de Treball, segons la norma OSHAS 18001:2007, en relació a la seguretat i a la salut ocupacional.

L'adaptació ergonòmica dels diferents llocs de treball segons les característiques de cada treballador amb discapacitat permetrà millorar les condicions de salut, seguretat i confort del seu lloc de treball , aconseguint així un increment de la productivitat, un major grau de satisfacció personal i una menor dependència del monitor.

Les adaptacions podran ser de diferent índole; físiques, ambientals i psicològiques i seran dutes a terme pel responsable de producció, la psicòloga i el tècnic de qualitat del CET. 

D’aquesta manera, es pretén aproximar més la productivitat d’una persona amb discapacitat a la productivitat de qualsevol altre persona i així també, minimitzar la distància que habitualment separa les persones amb discapacitat de les exigències de l’entorn laboral.