dissabte, 9 d’octubre del 2010

ACTE COMMEMORATIU PELS EXPRESIDENTS DE SANT TOMÀS

El novembre de 2009 la renovada Junta Directiva de Sant Tomàs escollia com a president a Antoni Ramírez, després de 23 anys de Juntes presidides per Àngel Andreu. Aquest canvi va fer decidir a la Junta organitzar un sopar commemoratiu, per tal agrair els anys de col:laboració i esforç, a tots els expresidents de l'Associació: Àngel Andreu, Màrius Cassany i Pilar de Ferrer, .

El sopar, realitzat pel Servei de Cuina de Sant Tomàs, va tenir lloc a les noves instal·lacions del Centre Ocupacional de Calldetenes el divendres 8 d’octubre. Hi van assistir unes 60 persones, entre membres de la Junta actual i exmembres de Juntes anteriors. La festa va servir per presentar les noves instal·lacions i com a punt de retrobament entre totes les persones que han treballat per Sant Tomàs des dels seus òrgans de govern.

Durant els parlaments, es va fer un breu recorregut per la història recordant els esdeveniments més importants que van tenir lloc en cada presidència. Per tancar l’acte, es va entregar un obsequi: una rèplica del portal de la Finca Sant Tomàs a cada president, els quals es van mostrar molt emocionats.

D’aquesta manera, l’Associació va voler agrair l’interès, la constància i l’esforç amb què es treballa des de les Juntes sempre vetllant per l’activitat de l’Associació de forma desinteressada .