diumenge, 28 de març del 2010

CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB BANCAJA


Amb l’objectiu d’aconseguir fons que ens permetin seguir desenvolupant la nostra tasca, l'Associació ha arribat a un acord amb Bancaja. L'entitat financera que ha llençat un nou concepte de mitjans de pagament: les targetes ONG o targetes solidàries. Aquestes targetes, cada cop que són utilitzades per pagar a qualsevol comerç reverteixen a l'entitat la meitat del benefici que Bancaja obté per la transacció.

Per aconseguir la targeta només cal que la sol·liciteu a qualsevol oficina de Bancaja indicant que Sant Tomàs sigui el beneficiari. D’aquesta manera estareu fent un donatiu a Sant Tomàs de forma indirecte!

Bancaja, a més de les targetes solidàries,  ofereix a tothom que tingui vinculació amb Sant Tomàs els següents productes:

La Llibreta Servei:  una llibreta que permet controlar els  ingressos i les despeses en tot moment. Podreu disposar de talonari de xecs, associar targetes, domiciliar nòmina i rebuts ,etc . Amb la domiciliació de la nómina tindreu, a més a més, accés a les avantatges del Servei Nòmina: anticip de nòmina gratuït, prèstec nòmina, etc ... La Llibreta servei no té comissions de manteniment ni per transferències ni per ingrés de xecs.

El Compte Per +: una llibreta remunerada a un tipus molt competitiu des del primer euro, el millor sistema per estalviar i sense cap tipus de comissió.

Bancaja és la primera entitat financera amb la que s'estableix aquest tipus de col·laboració. Un sistema que reverteix positivament tant cap a l'entitat com cap a tots aquells que hi estem vinculats.