dijous, 7 d’octubre del 2021

Nou plafó sensorial i nova taula d'experimentació al CDIAP Tris Tras

Els nens i nenes atesos al Centre de Desenvolupament i Atenció Precoç Tris Tras de Vic ja poden gaudir d'un plafó sensorial i d'una taula d'experimentació gràcies a la donació realitzada ahir per una de les educadores del Casal d'estiu La Cuca Fera de Folgueroles i una representant de l'empresa Joguinant, que ha estat l'encarregada de l'elaboració d'aquests dos elements de fusta.


El donatiu s'emmarca dins el projecte "De Canalla per a Canalla" iniciat fa tres anys per La Cuca Fera amb l'objectiu de recaptar diners amb la venda de productes creats pels menuts del casal i fer una donació a una entitat solidària.

Enguany tots els diners recaptats en la paradeta solidària que van muntar el passat 29 de juliol a la plaça major de Folgueroles, així com gràcies a la col·laboració de la Ferreteria Furriols i Nquart Leather que han donat material, s'ha pogut elaborar aquests dos elements terapèutics. A més, el CDIAP Tris Tras ha rebut un donatiu de 116,85 € dels diners sobrants de la recol·lecta.



Els plafons sensorials i les taules d'experimentació són propostes terapèutiques que ajuden a millorar i a treballar l'àrea fisioterapèutica, cognitiva, manipulativa, la destresa i sobretot l'àrea sensorial.

Des de Sant Tomàs volem agrair aquesta iniciativa tan bonica que de ben segur ajudarà a molts infants a millorar en el seu desenvolupament.