divendres, 15 de gener del 2021

L'Ajuntament de Sant Hipòlit cedeix a Sant Tomàs l’antiga llar de jubilats

L'Ajuntament de Sant Hipòlit i la Fundació Sant Tomàs van signar ahir a la tarda un conveni de col·laboració per la cessió d’ús del local de l’antiga llar de jubilats per prestar serveis a persones ateses per Sant Tomàs de la zona del Voltreganès. 


Per part de l’Ajuntament va signar el conveni l'alcalde, Gerard Sancho, i per part de Sant Tomàs el president, Toni Ramírez. El president de Sant Tomàs va agrair a l'Ajuntament la cessió d'aquest espai, que permetrà atendre persones del Centre Ocupacional i del Club CAR més a prop d'on viuen. A més, en el context actual de pandèmia per la COVID-19 és positiu perquè el fet d'ampliar punts d'atenció permet reduir els grups. Recordem que hi ha altres grups de persones de Sant Tomàs atesos a Calldetenes, Vic, Manlleu i Tona.


El local té moltes possibilitats, i compta amb aula d'informàtica, jardí exterior, pistes de petanca, etc. i que se'n torni a fer ús serà positiu pel poble, ja que a banda de les activitats pels grups també s'hi podran desenvolupar projectes de dinamització comunitària. Es preveu començar a desplegar-hi activitat després de Setmana Santa, quan es completin unes actuacions per adaptar els lavabos. 

L’acte de signatura del conveni es va fer a la sala de juntes municipal i també hi van assistir la regidora de Benestar Social, Marina Crous, el vocal de la junta i el patronat de Sant Tomàs Jordi Sala, el director general, Ricard Aceves, i la directora del Centre Ocupacional de Manlleu, Ariadna Bayot.