dilluns, 25 de maig del 2020

Demà, tercer programa dels "Dimarts actius amb Sant Tomàs"

Demà a la tarda, a les 18 hores, El 9 TV emetrà el programa "Cantem junts" el tercer dels "Dimarts actius amb Sant Tomàs", l'espai setmanal creat per Sant Tomàs per proposar als espectadors de la mà de professionals de la nostra entitat diferents activitats per fer a casa aquests dies de confinament pel coronavirus.

L'emissió d'aquesta setmana serà presentada per Amèlia Aloy, educadora social del Centre Ocupacional de Manlleu i cantant aficionada; des de petita està lligada al món musical a través de corals, ha estat en grups d’animació infantil, ha cantat jazz amb la Diminuta Swing Orquestra i actualment canta en una coral.


Acompanyada de Joan Alsina a la guitarra, l'Amèlia ens proposa cantar junts un seguit de cançons per passar una bona estona. La sessió constarà d'una primera part amb exercicis d'escalfament de la veu i una segona part amb les cançons, que en alguns casos també s'acompanyaran de coreografies senzilles, que d'una manera divertida ens ajudaran a treballar la coordinació.


Aquest programa és una iniciativa de la Comissió d'Atenció a les Famílies de Sant Tomàs. L'emissió en un canal comarcal com és El 9 TV ens permet arribar a casa de les persones que atenem en els nostres diferents serveis i de les seves famílies i oferir-los activitats divertides per mantenir-se actius. I també és una bona oportunitat per arribar als osonencs i osonenques en general.

El programa s'emetrà a El 9 TV demà dimarts a les 18 hores i se'n faran diferents reemissions el mateix dimarts a les 21.30 hores i a les 00 hores (12 de la nit), el dimecres a les 13 hores i el dissabte a les 9 del matí i a les 17.30 hores.

Notícia d'avui a El 9 Nou