dilluns, 18 de maig del 2020

Demà, segon programa dels "Dimarts actius amb Sant Tomàs"


Demà a la tarda, a les 18 hores, s'emetrà a El 9 TV el programa "Mètode Feldenkrais en cadira", la segona entrega del programa de televisió "Dimarts actius amb Sant Tomàs", l'espai setmanal promogut per Sant Tomàs que proposa als espectadors diferents activitats per fer a casa aquests dies en què hem d’estar a casa confinats a causa del coronavirus, de la mà de professionals de la nostra entitat.

L'emissió d'aquesta setmana serà presentada per la Sònia Cugat, fisioterapeuta del CDIAP Tris Tras i professora del Mètode Feldenkrais, qui amb l'ajuda de la seva companya Mireia Martín, psicòloga del CDIAP Tris Tras, ens ensenyarà alguns exercicis per fer amb una cadira d'aquest mètode que ajuda a millorar el moviment de la columna, amb la finalitat d’evitar el deteriorament i el dolor i augmentar la nostra consciència corporal.



Aquest programa és una iniciativa sorgida de la Comissió d'Atenció a les Famílies de Sant Tomàs. L'emissió en un canal comarcal com és El 9 TV ens permet arribar a casa de les persones que atenem en els nostres diferents serveis i de les seves famílies i poder-los oferir coses interessants per fer i per mantenir-se actius. I també és una oportunitat per arribar als osonencs i osonenques en general a qui puguin interessar les nostres propostes.  

El programa s'emetrà a El 9 TV demà dimarts a les 18 hores i se'n faran diferents reemissions el mateix dimarts a les 21.30 hores, el dimecres a les 13 hores i el dissabte a les 9 del matí i a les 17.30 hores.