divendres, 17 d’abril del 2020

Tac Osona fa neteges especials per contenir el coronavirus

El servei de neteja de Tac Osona, l’empresa social de Sant Tomàs, ja està oferint serveis especials de desinfecció per contenir el coronavirus.

A causa de l’elevada permanència del virus en diferents superfícies, per evitar-ne la propagació cal augmentar la freqüència i la intensitat de les neteges habituals en totes aquelles superfícies que poden estar en contacte amb les persones. El Sars COV-2 té una permanència de 4 hores de viabilitat en coure, 24 hores en cartró, 48 en acer inoxidable i 72 en plàstics.

Tac Osona disposa de personal format i equipat amb els sistemes de protecció individual requerits, i utilitza productes i maquinària especialitzada per a realitzar una desinfecció correcta i professional. En les seves neteges fa servir, entre d’altres, polvoritzacions de productes desinfectants, nebulitzacions amb fred, termonebulitzacions, neteja amb espuma o desinfeccions amb ozó.

Aquesta setmana ha dut a terme per exemple la desinfecció de mobiliari urbà al municipi de Gurb.


El servei de neteja de Tac Osona pot desinfectar espais com ara despatxos, centres de dia, centres residencials, centres educatius i esportius, equipaments culturals i comercials, naus industrials i magatzems, mobiliari urbà (bancs, papereres, i jocs infantils), i exteriors de zones concorregudes.

Tac Osona posa els seus 20 d’anys d’experiència en neteja i desinfecció al servei d'una necessitat urgent de la nostra societat com és combatre la propagació del coronavirus.