divendres, 5 d’abril del 2019

Esportistes del Club CAR participen al Campionat de Catalunya de futbol sala a l'Hospitalet


El diumenge 31 de març, 15 esportistes del Club CAR de Sant Tomàs van participar en la 35a edició del Campionat de Catalunya de futbol sala que es va celebrar a l'Hospitalet de Llobregat, organitzat per la Federació ACELL (Federació Catalana d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual) amb la col·laboració de Special Olympics Catalunya.

El campionat es va fer al Camp Municipal de Futbol de l’Hospitalet i hi van competir més de 500 esportistes amb discapacitat intel·lectual provinents de 32 entitats d’arreu de Catalunya i d’Andorra, distribuïts en 59 equips i en 15 grups de diferents nivells i categoria. 

L'equip del Club CAR–UE Tona va quedar en segona posició, amb els integrants següents: Xavi Casellas, Kamal El Yachou, Ignasi Julià, Roger Malavé, Joan Perelló, Aitor Rivet, Àlex Tarter, Albert Vilardell i Sergi Voltà.  

L'equip del Club CAR-AEC Manlleu va quedar en quarta posició, amb els integrants següents:  Francesc Castro, Joan Conill, Jordi Martínez, Anna Molina, Quico Riera i Jaume Vila.

Tots s'ho van passar d'allò més bé i van tornar a casa amb una medalla! Felicitats a tothom!