dilluns, 1 d’abril del 2019

Aquest diumenge, projecció audiovisual de Sant Tomàs a Vic


Aquest diumenge, dia 7 d'abril, a les 12 del migdia, es farà a l'auditori de la Fundació Antiga Caixa Manlleu de Vic (Rambla Hospital, 11) un acte on es projectaran dues peces audiovisuals creades per persones vinculades amb Sant Tomàs.

La primera obra que es podrà veure és una estrena: la del videoclip “Amor eterno”, una cançó de hip-hop escrita i interpretada pel grup de joves del programa Som-hi de Sant Tomàs, amb arranjaments musicals i direcció artística de professionals de la música i de la dansa que han col·laborat desinteressadament amb la nostra entitat.

La segona peça que es projectarà és el curtmetratge “I tu, quin TOC tens?”, guanyador del Festival Inclús en la categoria de vídeos d’entitats, que es va celebrar el desembre passat a Barcelona. Es tracta d'un curtmetratge sobre el trastorn obsessiu compulsiu (TOC) creat i interpretat per professionals i persones usuàries del Centre Ocupacional Sant Tomàs, amb el suport de dos professionals del sector audiovisual que han col·laborat amb la nostra entitat de manera desinteressada.

La projecció audiovisual és un acte gratuït i obert a tothom qui vulgui conèixer aquestes dues creacions.

En acabar l'acte se servirà un piscolabis per a tothom.

Us hi esperem!