dijous, 17 de gener del 2019

Bona campanya de Nadal a l’obrador de xocolata de Sant Tomàs

En aquest primer Nadal en què ha estat en marxa l’obrador de xocolata artesana de Sant Tomàs, aquest ha funcionat a ple rendiment per servir totes les comandes. La valoració de la campanya de Nadal és molt positiva ja que s’han elaborat 5922 rajoles de xocolata de diferents tipus (blanca, amb llet, amb diferents percentatges de cacau, amb cacau de diferents orígens...), 2649 barres de torró i 974 caixes de bombons.









El nou obrador es va construir en un espai annex a la Cuina de Sant Tomàs, a Calldetenes, amb l’objectiu de tenir un espai adequat on poder elaborar diferents productes de xocolata. Les obres van durar tres mesos i la construcció i equipament va ser possible gràcies a diferents donatius, entre ells els més de 9.000 euros que lliurar El 9 Nou amb la recaptació del concert de l’Atlàntida Cantem amb Sant Tomàs, i també es va rebre una aportació de 17.400 euros de la convocatòria del PIR (Pla d’Infraestructures Regionals) de la Fundació Once.

El director tècnic de l’obrador és el xocolater Jordi Ortiz, i les persones usuàries de Sant Tomàs, amb l’ajuda de monitors, hi fan diferents productes únics, de qualitat i amb valor social.