dilluns, 5 de novembre del 2018

Visita de l’escola Sant Marc al Centre Ocupacional

Des de fa uns anys, el Centre Ocupacional Sant Tomàs acull escoles en el marc del Projecte Sensibilització, amb l’objectiu de provocar un apropament entre els nens i nenes en etapa escolar i les persones amb discapacitat intel·lectual. Amb aquest apropament es volen mostrar les capacitats de les persones ateses al Centre Ocupacional, per, d’aquesta manera, trencar prejudicis i contribuir amb el nostre granet de sorra a evitar situacions futures de discriminació.

Així, el dilluns 29 d’octubre els alumnes de 5è curs de primària de l’escola Sant Marc de Calldetenes van venir a visitar el Centre Ocupacional de Calldetenes. Quan es reben visites, d’entrada s’explica als infants Sant Tomàs, a grans trets, i els diferents serveis de què disposa; se’ls parla de les capacitats que poden tenir totes les persones i després s’obre un debat sobre diferents qüestions. I ja en la part final es formen grups que van a conèixer de primera mà les activitats que es fan al centre, tant a l’exterior com a l’interior.

Volem agrair, un any més, a l’escola Sant Marc que ens vingui a visitar i ens doni l’oportunitat de mostrar les nostres capacitats a tots els alumnes de 5è i de poder compartir un dia d’allò més gratificant.