dimarts, 27 de novembre del 2018

Per Nadal, regala productes d’artesania social Mà a mà


Ja estan disponibles a la botiga online maama.cat els productes nadalencs

Ja es poden trobar a la botiga online d’artesania social de Sant Tomàs Mà a mà els productes de Nadal. Mà a mà és un projecte social de Sant Tomàs que dona visibilitat i posa en valor la feina que fan les persones amb discapacitat intel·lectual a través de la venda de productes d’artesania.

Des del Centre Ocupacional Sant Tomàs s’elaboren diferents objectes de decoració, joieria, bijuteria, ornaments, papereria, etc. que es posen a la venda a la botiga online maama.cat i en paradetes setmanals als mercats de Vic (dimarts al matí a la plaça Major), de Manlleu (dilluns al matí a la plaça Fra Bernadí) i dimarts (9.30-13.30h) i divendres (9.30-16.30h) al Mercat Municipal de Vic.


Aquestes festes, qui vulgui tenir un detall original i amb sentit amb algú estimat pot trobar a maama.cat tot un ventall de productes especialment creats amb motiu de la celebració del Nadal. Hi ha ornaments nadalencs com ara boles, garlandes, arbres de Nadal, postals, fanalets... i també objectes per fer un obsequi com ara llibretes, targeters, joies de Sant Tomàs, arracades, anells, collarets, moneders, obreampolles, estovalles... entre d’altres.

Les compres es poden fer a www.maama.cat. En aquesta mateixa botiga online també es poden comprar els productes de xocolata artesana elaborats a l’obrador de Sant Tomàs (xocolata, bombons i torró), ideals per aquestes festes.

El catàleg de Nadal de Mà a mà es pot consultar a Issuu en aquest enllaç.