dimecres, 7 de febrer de 2018

El projecte de voluntariat europeu de Sant Tomàs premiat amb el segell “Talento Joven INJUVE”

El projecte de voluntaris europeus “Volunteer in Sant Tomàs: very capable people” de Sant Tomàs ha estat premiat amb el segell “Talento Joven INJUVE” atorgat per l’Institut de Joventut d’Espanya, considerant-lo un exemple de bones pràctiques en termes de voluntariat, formació, emprenedoria, inclusió social i mobilitat internacional.

El segell és un reconeixement a programes o organitzacions que treballen pel desenvolupament del talent i el potencial de la població jove.


L’entitat, que rebia la notícia el 26 de gener, acull des del passat setembre set voluntaris internacionals que estaran durant deu mesos a l’entitat i que estan portant a terme tasques de suport a l’escola l’Estel, als Centres Ocupacionals, al servei de lleure i esport Club Car i al servei de formació i inserció laboral Eina. 

A la foto els voluntaris europeus de Sant Tomàs en una de les formacions rebudes durant la seva estada

Des de Sant Tomàs fan una valoració molt positiva d’aquests primers mesos. Per una banda, els joves internacionals tenen l’oportunitat de formar-se i conèixer de primera mà una entitat amb més de 50 anys d’experiència en l’àmbit de la discapacitat intel·lectual. D’altra banda, les persones ateses a l’entitat poden conèixer joves d’arreu del món i gaudir d’una experiència intercultural molt enriquidora.

Davant dels bons resultats, l’entitat, que té la intenció de seguir participant en futures convocatòries dels programes de voluntariat internacional, està donant a conèixer el seu projecte a altres organitzacions del sector.