dimecres, 31 de maig del 2017

Gran celebració dels 50 anys de Sant Tomàs

Aquest diumenge, 28 de maig, vam viure una gran celebració per commemorar el 50è aniversari de Sant Tomàs. Estem molt contents que tant el dinar de germanor que vam fer al recinte firal El Sucre de Vic com la festa a la plaça Major van ser molt concorreguts i tot un èxit.


Vam assolir l’objectiu de fer una celebració lúdica, inclusiva, multitudinària, oberta a tota la comarca i que tingués molt de ressò. Amb l’espectacle final protagonitzat per persones de la nostra entitat i dirigit per la Fura dels Baus es va simbolitzar a la perfecció el que és Sant Tomàs: treball en equip, treball en xarxa, per la superació dia a dia de les dificultats i dels reptes.


Ha estat una celebració fruit d'un treball en equip digne d'esment: hi han col·laborat professionals dels diferents serveis de l'entitat que a banda de la seva feina del dia a dia han trobat temps per participar en l'organització de la festa, treballadors, usuaris, famílies, voluntaris... A tots ells moltes gràcies!! Sense la feina i l'esforç de tothom no hauria estat possible!

Consulta la galeria d'imatges aquí
Consulta el vídeo de l'acte aquí