dijous, 2 de març del 2017

El projecte “Expressions” de Sant Tomàs rep el premi “Territoris Solidaris”

El premi el lliura el BBVA CX i la Fundació Antigues Caixes Catalanes (FACC) i el van triar empleats del banc


El projecte “Expressions” del Centre Ocupacional de Sant Tomàs va rebre dijous passat, en un acte celebrat a Terrassa, un dels premis de la cinquena edició del programa “Territoris Solidaris” que atorga el BBVA CX i la Fundació Antigues Caixes Catalanes (FACC), dotat amb un import de 10.000 euros.

El programa “Territoris solidaris” del BBVA CX dóna ajuts econòmics a projectes d’entitats locals d’àmbit social que proposen els empleats del banc.

Les tècniques del Centre Ocupacional de Sant Tomàs
reben el premi Territoris Solidaris

El projecte “Expressions” vol crear un vincle normalitzador dins el món de l’art i el disseny, i beneficiarà directament 100 persones. El projecte pretén demostrar que la sensibilitat, el talent i la mirada artística sobre la realitat que ens envolta són conceptes que van més enllà de les capacitats físiques o psíquiques. Amb els diners del premi es podran fer activitats per expressar el talent artístic dels usuaris del Centre Ocupacional, potenciant les capacitats de cadascú i deixant de banda la discapacitat perquè se'n valori únicament la vessant artística. La combinació de diversos talents permetrà oferir solucions de disseny innovadores, fresques i diferents per a diversos productes i serveis per a tot tipus d'empreses i institucions. Així com també participar en exposicions per mostrar les obres realitzades.

En breu, es posarà en funcionament la web d'aquest projecte a través del qual empreses i institucions podran contractar els serveis de disseny a l'entitat.

El premi rebut per Sant Tomàs és un dels 32 que s’han concedit a Catalunya i l’únic que s’ha lliurat a una entitat de la comarca d’Osona.