dimarts, 22 de novembre del 2016

Visita del secretari d’Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya al Centre Riudeperes


El secretari d'Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, Francesc Iglesies, i el vicepresident primer del Consell Comarcal, Joan Carles Rodríguez, han visitat aquest dissabte el Centre Riudeperes, residència i centre de dia per a persones amb discapacitat intel·lectual, que gestiona l’Associació Sant Tomàs.

Durant la visita, on han pogut conèixer de primera mà les instal·lacions i el funcionament del centre, se’ls han explicat les propostes que des de l’entitat es creu que ajudarien a millorar l’atenció i la qualitat de vida de les persones que resideixen al centre, com ara la remodelació de la residència en unitats de convivència entre altres.

A la visita els han acompanyat el director general, Ricard Aceves, el director de l'àrea social i educativa, Abel Fontanet, i la directora de l'àrea residencial i d’habitatge, Montse Codinachs.

A la foto d'esquerra a dreta, Montse Codinachs, directora de l'àrea residencial i d'habitatge; Joan Clares Rodríquez, vicepresident primer del Consell Comcarcal; Francesc Iglesies, secretari d'Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya; i Ricard Aceves, director general de l'Associació Sant Tomàs - PARMO.