dilluns, 11 d’abril del 2016

El Tris Tras assisteix a la trobada internacional d'actualització i investigació en atenció precoç i desenvolupament infantil que s'ha celebrat a València els dies 5 i 6 d'abril



Professionals del Tris Tras assisteixen a la trobada internacional d’actualització i investigació en atenció precoç i desenvolupament infantil que s’ha celebrat a València els dies 5 i 6 d’abril.

La trobada ha comptat amb referents internacionals sobre l’atenció precoç i les pràctiques centrades en la família com Carl Dunst, Marilyn Espe-Sherwindt, i Robin McWilliam, tots tres dels EEUU, Ana Serrano (Portugal), o Climent Giné (Catalunya).

Durant aquest dos dies, s’han compartit experiències i s’han exposat les pràctiques que tenen major eficàcia i eficiència segons l’evidència científica.

Aprofitant la proximitat d’aquests experts, la mateixa setmana, el 9 d’abril, DINCAT ha organitzat una trobada matinal a Barcelona on s’explicarà el model d’atenció basat en la família, en la qual hi assistiran una bona representació de professionals del Tris Tras.