dimecres, 2 de desembre del 2015

Alumnes de l'Escola Sagrat Cor de Vic fan un servei comunitari al Centre Ocupacional de Sant Tomàs amb l'objectiu de treballar la competència social i ciutadana



El dijous 12 de novembre una professional del Centre Ocupacional va fer una xerrada als dos grups de 3r d’ESO de l’escola Sagrat Cor de Vic. L’objectiu era presentar l’Associació, els serveis que ofereix i el voluntariat de l’entitat.

Tot seguit, uns dies més tard, el 27 de novembre, com a continuïtat de la xerrada, 15 d’aquests alumnes van anar al Centre Ocupacional de Calldetenes a fer un servei en la comunitat per tal de donar suport en les activitats que s’hi realitzen.

Aquest iniciativa, s’emmarca dins d’una proposta educativa proposada des del departament d’Ensenyament a l’alumnat d’ESO que combina processos d’aprenentatge i de servei a la comunitat en un mateix projecte. L’objectiu del projecte és treballar la competència social i ciutadana per garantir que aquests estudiants, al llarg de la seva trajectòria escolar, experimentin i protagonitzin accions de compromís cívic, aprenguin en l’exercici actiu de la ciutadania i posin en joc els seus coneixements i capacitats al servei de la comunitat.

Des de Sant Tomàs estem molt agraïts de poder participar en aquest projecte educatiu! I comptar en aquest cas, amb l’ajuda dels alumnes de l’Escola Sagrat Cor de Vic.