dijous, 29 d’octubre del 2015

L'Escola Estel rep 3.000€ de l'Obra Social la Caixa que serviran per finançar les convivències escolars dels seus alumnes



Aquest dijous a les 10h del matí, el director de l’oficina de CaixaBank del carrer Verdaguer de Vic, Lluís Miquel Fernández i el president de Sant Tomàs, Toni Ramírez, acompanyat del director de l’Escola Estel, Josep Font, han signat el conveni el qual estipula la donació dels 3.000 euros.

Aquests diners serviran per finançar les convivències escolars dels alumnes de l’Escola Estel i permetran afavorir-hi la participació de tot l’alumnat a més de garantir que els que tenen unes necessitats socioculturals i econòmiques més desfavorides, puguin participar-hi. Les convivències permeten obtenir nous coneixements i la descoberta de l’entorn natural del nostre país i també, proporcionar un espai de relació, oci i temps lliure als alumnes de l’Estel.

Per part seva, el director de l’oficina, ha destacat la importància de poder seguir aportant diners a les institucions o projectes que més ho necessitin de la comarca d’Osona.