dijous, 29 d’octubre del 2015

Comencen les reunions de treball per al nou pla estratègic de l'Associació Sant Tomàs.



En el marc del nou pla estratègic que l’Associació Sant Tomàs està elaborant, diferents equips de treball es reuneixen durant aquests mesos per desenvolupar accions lligades als objectius aprovats per la Junta de l’entitat. Es tracta de continuar amb el procés participatiu, que plasmi la diversitat d’idees i propostes enriquidores que han d’establir línies de treball de l’entitat durant els pròxims anys. La voluntat és aconseguir l'equilibri necessari entre ésser prou ambiciosos alhora d’engegar nous projectes i, al mateix temps, fer-ho amb la prudència necessària per ser realistes i garantir-ne la sostenibilitat.

Una d’aquestes sessions és la que aquest dilluns dia 26 d’octubre un grup de 14 persones (11 familiars dels diferents serveis i 3 professionals) van portar a terme amb el propòsit de treballar un dels objectius del pla estratègic: Dissenyar i implementar un servei d’atenció a les famílies i demandes. L’objectiu de la reunió era conèixer les necessitats de les famílies per així poder dissenyar el servei a partir de l’apropament i coneixement de les seves necessitats.

La reunió va ser molt participativa i enriquidora; varen sorgir moltes idees i propostes que, de ben segur, el nou servei d’atenció a les famílies hi treballarà per donar-hi resposta.