dijous, 18 de desembre del 2014

Recollida i Reciclatge, de la qual Sant Tomàs n'és sòcia, celebra 20 anys conservant la mateixa vocació i objectiu social de la seva fundació.



L’empresa va reunir en un dinar, presidit per l’alcalde de Vic Josep Maria Vila d’Abadal, el president de la Mancomunitat La Plana Lluís Verdaguer, el president de l’Associació Sant Tomàs Antoni Ramírez i Jacint Homs president de l’empresa, prop d’un centenar de col·laboradors i familiars en homenatge al capital humà i més valuós que té l’empresa: els seus treballadors.

Recollida i Reciclatge es va fundar l’any 1994 de la mà de la Mancomunitat La Plana i l’Associació Sant Tomàs amb la finalitat d’unir els mitjans tècnics de La Mancomunitat i les persones de l’Associació Sant Tomàs per poder oferir feina a personal amb altres capacitats. L’objectiu dels inicis era ajudar a eliminar els abocadors descontrolats de la comarca i la recollida de cartró dels municipis.

Amb els anys amplien el seu ventall de clients amb empreses privades, per aquest motiu La Mancomunitat es desvincula de la societat entrant capital privat però mantenint els objectius i valors de la seva fundació.

El passat dissabte va tenir lloc l’acte festiu del 20è aniversari amb el dinar que es va celebrar al Prat Verd de Malla i que va reunir prop d’un centenar de col·laboradors, treballadors i els seus familiars. En els parlaments Joan Redorta, ànima de l’empresa, no va estalviar agraïments a tota la gent “amb la que he tingut la sort de col·laborar en aquest camí” i especialment es va mostrar agraït a Josep Maria Vila d’Abadal “pel recolzament incondicional” i a La Mancomunitat i a l’Associació de Sant Tomàs “per la seva fidelitat” en tots aquest 20 anys.

També es van presentar les noves instal·lacions, situades a Manlleu, que permeten a l’empresa créixer
considerablement en m2 per poder manipular la fusta en millors condicions, en la nova línea de negoci recentment creada per aprofundir en la biomassa i la venda del “GRAN BOSC”. Un nou concepte de comercialització de llenya a volum pionera a l’estat.

Un producte que permet tenir la llenya endreçada i l’espai net, facilitant al client la seva manipulació.

Aquests nous projectes, complementen l’oferta de l’empresa Recollida i Reciclatge amb els mateixos objectius fundacionals de reinvertir part dels beneficis en crear llocs de treball, retornant a la societat part del què genera amb el seu negoci.