dijous, 16 d’octubre del 2014

S'obren les inscripcions a la III Edició del Premi Toni Manchón per a les persones amb discapacitat intel·lectual




Professionals de la casa, ja podeu presentar els vostres projectes a la tercera convocatòria del Premi Toni Manchón, un concurs impulsat per la família del Toni, ex usuari de l’Associació Sant Tomàs.

Tindrà opció al premi qualsevol professional o equip de professionals de l’Associació Sant Tomàs que facin atenció directa i presentin un projecte adequat a les bases del concurs (podeu consultar les bases aquí i la fitxa tècnica del projecte aquí.). Aquest any hi ha una novetat: la fitxa tècnica i el projecte s'han de presentar en dates diferents, la fitxa s'ha d'entregar a l'àrea laboral de les persones abans del 31 d'octubre i el projecte sencer abans del 18 de novembre.

Dels projectes presentats, es valorarà el que atengui millor a les persones amb discapacitat intel·lectual i es dotarà amb 1.500€ i un diploma.

El termini per presentar el projecte és el proper dimarts 18 de novembre, tot seguit un jurat decidirà quin és el millor. L’acte de celebració per fer-ho públic serà el diumenge 30 de novembre, amb motiu del dia de la discapacitat, a la sala d’actes del Centre Ocupacional de Calldetenes.