dijous, 5 de juny del 2014

Reserva't l'11 de juliol a la nit, vine a la Cursa/caminada solidària la Somnàmbula





El proper 11de juliol l’Associació Sant Tomàs organitza la seva primera cursa solidària nocturna a Roda de Ter. Un nou esdeveniment dirigit a tots els “runners” o corredors d’Osona i de tot Catalunya, i també als caminadors. L’entitat vol que sigui un esdeveniment ben valorat per als esportistes i amb un toc d’originalitat, per buscar la diferència dins de les múltiples curses que s’estan oferint.

La cursa, rep el nom de La somnàmbula per la relació del nom amb la nocturnitat i, constarà d’un recorregut de 7km dels quals la meitat aproximadament són d’asfalt i la resta de terra. Podeu consultar el recorregut aquí . Un recorregut curt però intens (escales, desnivells...) que permetrà que els que vulguin, s’ho puguin agafar com una marca personal, ja que es comptarà amb el suport  de 21kmsport que realitzarà el control de temps amb xip.

l final de la cursa, el públic assistent podrà gaudir de la interpretació en directe d’algunes àrees del gran repertori operístic que temàticament ens aproximen a la idea de: nocturnitat, lluna plena, nit sense dormir etc... De fet, el nom de la cursa, s’inspira en el títol de l’òpera La sonambula” de l’autor italià “Bellini”. Obtenint una simbiosis entre esport i cultura.  Aquesta acció musical, es portarà a terme en col·laboració de L’Atlàntida Centre d’Arts Escèniques d’Osona.

“La Somnàmbula” tindrà el punt de trobada a la plaça major de Roda de Ter a partir de les 20:00h es començaran a entregar els dorsals i l’hora d’arrencada serà a les 21:30h per als corredors i, a la 21:45h per als caminadors. Les inscripcions les podeu fer des d’ara a aquí per un preu de 7€ els adults i 3€ els menors de 14 anys. Totes les inscripcions en línia participaran en un sorteig. El preu també inclou un ressopó.

Una cursa és una manera diferent de donar a conèixer l’Associació Sant Tomàs a la població, i alhora d’obtenir diners per les activitats del dia a dia.  Al mateix temps és un acte inclusiu, que comptarà amb la col·laboració de persones amb discapacitat intel·lectual que ajudaran en l’organització d’aquesta:  penjada de cartells, suport en l’entrega de dorsals o l’entrega d’obsequis entre d’altres. Volem demostrar que els persones amb discapacitat són persones amb diferents capacitats, que també donen valor en la nostra societat.

Agrair a l’Ajuntament de Roda de Ter, de Masies de Roda els Saltamarges de Roda de Ter, DorsalSport, 21kmsports, L’Atlàntida, Grafckik; a les empreses IQAP, Patel, KillratHaribo, Serhs distribució, família XL, Forn franquesa, Forn de pa Pere Mas, Forn Coca del mossèn, Pavic S.A, Casa Tarradellas, Bigmatgil, ràdio flaixbac, als gimnasos de la comarca i, als mitjans de comunicació el9nou, mésosona, osona.com i revista espai, per tot el seu suport.

Si tens ganes de participar o col·laborar amb nosaltres, no dubtis en posar-te en contacte amb comunicacio@santtomas.cat o trucant al 93 885 44 82


Desgarrega't el cartell aquí